Apartman Kuzmanović kod centralnog gradskog parka

Apartman Kuzmanović na minut od centralnog gradskog parka

Apartman Kuzmanović se nalazi u strogom centru Sokobanje, kod Poštanske štedionice, površine 45 m2. Centralni gradski park je na samo minut od apartmana, a od glavnog šetališta “deli” vas dva minuta laganog hoda.

Apartman od 45 m2 u centru Sokobanje

Apartman Kuzmanović je prostrani apartman sa odvojenom spavaćom sobom i dnevnom sobom sa kuhinjom. Iz spavaće sobe izlazi se na terasu, a u njoj se nalazi prostrani francuski ležaj i jedan manji krevet.

Dnevna soba ima još jedan ležaj na razvlačenje, a u okviru nje se nalazi i kompletno opremljena kuhinja.

ima odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem i jednim manjim krevetom, koja izlazi na prostranu terasu. Dnevna soba ima jos jedan ležaj na razvlačenje, a u okviru nje se nalazi kompletno opremljena kuhinja. Pored zgrade je veliki parking. Za sve informacije pozvati na tel 062404592.

Ukratko o Sokobanji

Sokobanja je središte istoimene male opštine u jugoistočnoj Srbiji, udaljena oko 30km od autoputa, pa je stoga i pristupačna turistima iz cele zemlje. Uz Vrnjačku banju predstavlja krem srpskog banjskog turizma. Po razvijenosti turističke infrastrukture možda malo zaostaje za pomenutom banjom, ali je po lepoti prirode koja je okružuje sigurno daleko ispred nje. Pogledajte Sokobanju na snimcima iz drona, Sokobanju na dlanu.

  • Apartman za više osoba

  • Apartman u strogom centru Sokobanje

  • Kablovska TV - Pošta net

  • Za parking se informisati kod vlasnika

 

Važni telefoni u Sokobanji

Ukoliko sajt gledate sa mobilnog, klikom na broj telefona automatski pozivate izabrani broj, dok klikom na ime ustanove otvarate sajtove pomenutih institucija.

Kako autom doći do Sokobanje

Možda vam deluje jednostavno da donesete ovu odluku tako što ćete u navigaciji ukucati odredište, ali ako volite putovanja totalno drugačiji utisak ostaviće na vas različite rute koje vam navodimo.