Apartman Luki i Studio Petra

Apartman Luki i Studio Petra Sokobanja

U mirnom delu Sokobanje (naselje Carina) na drugom spratu porodične kuće Petrović, nalaze se dve novoopremljene smeštajne jedinice, koje smo sa puno ljubavi i pažnje uredili za vas.

U pitanju su Apartman Luki i Studio Petra.

Apartman Luki i Studio Petra u porodičnoj kući

U mirnom delu Sokobanje smeštena je kuća Petrović sa dve novoopremljene smeštajne jedinice.
STUDIO PETRA je četvorokrevetni studio od 55 m2 sa velikom terasom.
APARTMAN LUKI od oko 35 m2 ima dve prostorije.

Ono što važi za obe jedinice je:
– Besplatan parking
– WI-FI
– CATV
– Fen za kosu
– Peškiri
– Ketler
– Toster
I možda ne možemo da vam obećamo da ćete od nas otići mlađi nego što ste došli, ali da ćete se tako osećati, to definitivno možemo!
Dobro nam došli!

Dve, tri reči o Sokobanji

Za Sokobanju se kaže da je klimatsko oporavilište. Svež banjski vazduh će prijati svima. Što se tiče ostalih aktivnosti, banja nudi za svakog ponešto. Ukoliko volite miran odmor, šetajte na čistom vazduhu po parku Banjica i uživajte u termama, upoznajte Soko grad, posetite obližnje izletište Lepteriju.

Za ljubitelje aktivnog odmora, tu su biciklističke staze, jedrenje na Bovanskom jezeru, kanjon reke Moravice, vodopad Ripaljka, Seselačka pećina, planine Ozren i Rtanj sa predivnim izletištima. Za najmlađe, tu je Akvapark Podina, a ni oni koji vole noćniživot neće ostati „kratkih rukava“.
Moguće je da neko nije bio u Sokobanji. Ali, skoro da nema ni čoveka koji je bio samo jednom. Onaj ko jednom poseti našu banju, uvek joj se sa radošću vraća.
Novi apartmani PETRA i LUKI u našoj porodičnoj kući učiniće vaš boravak kod nas baš takvim, ko jednom dođe poželeće da nam se ponovo vrati.
Čekamo vas!

  • WiFi u obe smeštajne jedinice

  • Kablovska TV

  • Obezbeđen parking

  • Fen za kosu

  • Toster

  • Ketler

Pogledajte slike i opise Apartmana Luki i Studia Petra