Apartman Iva Sokobanja – privatni smeštaj preko puta Akva parka

Apartman Iva Sokobanja kod Akva parka

Apartman Iva nalazi se praktično uz sam Akva park u Sokobanji.

U pitanju je stan od oko 45 kvadrata, sa odvojenom spavaćom sobom. Spavaća soba je sa francuskim ležajem, a u dnevnoj sobi su još i dvosed i trosed na razvlačenje.

Apartman Iva kod Akva parka – slike

Smeštaj Iva sa pogledom na Akva park

Apartman/smeštaj Iva nalazi se na 50 metara od Akva parka Sokobanja, a terasa apartmana je sa pogledom upravo na ovaj kompleks.

Uz pomenutu spavaću i dnevnu sobu, tu je i šankom predvojena kuhinja, hodnik i kupatilo sa tuš kabinom. Savremena kuhinja je kompletno opremljena, sa posuđem i priborom, ima frižider i električni šporet.

Apartman sa dvorištem za decu

Apartman vam pruža besplatan WiFi, kablovsku TV, a obezbeđeno je i parking mesto i dvorište za igru ukoliko dolazite sa decom. U dvorištu se nalazi trambolina za skakanje sa zaštitnom mrežom, ljuljaška, klackalica, tobogan, šator-kućica. Postoji i mogućnost za ubacivanje kreveca, ukoliko dolazite sa bebom.

Od dodatnih pogodnosti, na raspolaganju su vam i pegla i daska za peglanje, fen za kosu, peškiri i kompletna posteljina.

Moguć je svaki dogovor, pa očekujemo vaš poziv ili email poruku. Dobrodošli!

Šta dobijam time što rezervišem smeštaj preko sajta Sokobanja na dlanu?

Ukoliko ste zadovoljni onim što naš sajt pruža, lajkujte i stranicu na Facebook-u!

KLIKNITE NA https://sokobanjanadlanu.rs/smestaj-u-sokobanji-sa-bazenom/ ZA CELOKUPNU PONUDU SMEŠTAJA U SOKOBANJI SA BAZENOM

Više informacija možete videti na Facebook stranici https://www.facebook.com/Sokobanja-Apartman-IVA–1109757645723278/

Akva park Sokobanja

Kompleks Akva parka Podina u Sokobanji sadrži:

  • poluolimpijski bazen,
  • rekreativni bazen sa pečurkama koje izbacuju vodu, za decu i odrasle,
  • bazen sa velika 3 vodena tobogana i
  • dečiji bazen sa vodenim atrakcijama za igru.

Ukratko o Sokobanji

Sokobanja je središte istoimene male opštine u jugoistočnoj Srbiji, udaljena oko 30km od autoputa, pa je stoga i pristupačna turistima iz cele zemlje. Uz Vrnjačku banju predstavlja krem srpskog banjskog turizma. Po razvijenosti turističke infrastrukture možda malo zaostaje za pomenutom banjom, ali je po lepoti prirode koja je okružuje sigurno daleko ispred nje.

  • Smeštaj - apartman kod Akva parka

  • Besplatan WiFi

  • Francuski ležaj i trosed i dvosed na razvlačenje

  • Obezbeđen parking

  • Kablovska TV

  • Dvorište za decu

Kako autom doći do Sokobanje

Pogledajte kako je do Sokobanje najbolje doći autom ako krećete iz Beograda, gradova u Vojvodini, gradova severno od Sokobanje, iz Niša i ostalih mesta na jugu, kako je najbolje stići iz Timočke krajine.

Važni telefoni u Sokobanji

Ako vam budu zatrebali brojevi telefona zdravstvenih ustanova, apoteka, javnih službi, taksija… Sokobanja na dlanu je tu za vas, pogledajte – Važni telefoni u Sokobanji

Kako doći do Sokobanje autobusom

Kako doći iz Sokobanje autobusom, polasci iz Beograda, Novog Sada, Niša, Zrenjanina, Bečeja, Žitkovca, Leskovca, kao i brojevi telefona autobuskih stanica u Srbiji.

Znamenite ličnosti o Sokobanji

Znate li koje su znamenite ličnosti volele da provode odmor u Sokobanji? Šta su o Sokobanji govorili Ivo Andrić, Branislav Nušić, Isidora Sekulić…