Smeštaj Tasić Sokobanja – sobe sa kupatilom i kuhinjom

Smeštaj Tasić u mirnom delu Sokobanje

Smeštaj “Tasić ” nalazi se u porodičnoj kući u širem centru Sokobanje, na 600 m od mermernog šetališta, u blizini hotela Sunce i parka na Banjici.

U ponudi ima tri dvokrevetne sobe koje se nalaze na drugom spratu objekta sa zajedničkim kupatilom i WC-om.

Smeštaj Tasić prima VAUČERE ministartstva za turizam

Smeštaj Tasić može vam ponuditi tri dvokrevetne sobe koje se nalaze na drugom spratu objekta. Veoma prijatne sobe su sa francuskim ležajima, a sve sobe imaju TV sa kablovskom i mogućnošću upotrebe interneta.

Ove sobe imaju zajedničko kupatilo i WC, koji se nalazi u predsoblju na istom spratu.

U prizemlju porodične kuće nalazi se kuhinja sa trpezarijom koja se, takođe, zajednički koristi. Ovo je velika prostorija koja praktično predstavlja dnevni boravak za goste. Osim kompletno opremljene kuhinje tu su i veliki sto sa stolicama, sofa i TV, idealno mesto ako volite da širite poznanstva sa drugim gostima ove kuće.

Parking mesta obezbeđena su u dvorištu kuće.

Sobe Tasić u mirnom delu Sokobanje

U prijatnom i mirnom delu, nedaleko od centra grada, možete da uživate u lepotama Sokobanje. Ukoliko ste ljubitelj reke Moravice i gradskih plaža na njoj, smeštaj Tasić udaljen je manje od 300 metara od parka Banjica, na čijem drugom kraju počinju plaže Župan, 6 kace i Džentlmen.

Smeštaj Tasić prima vaučere ministarstva za turizam.

KLIKNITE NA https://sokobanjanadlanu.rs/sokobanja-smestaj/ ZA CELOKUPNU PONUDU SMEŠTAJA U SOKOBANJI SA BAZENOM

Šta dobijam time što rezervišem smeštaj preko sajta Sokobanja na dlanu?

Ukoliko ste zadovoljni onim što naš sajt pruža, lajkujte i stranicu na Facebook-u!

Ukratko o Sokobanji

Sokobanja je središte istoimene male opštine u jugoistočnoj Srbiji, udaljena oko 30km od autoputa, pa je stoga i pristupačna turistima iz cele zemlje. Uz Vrnjačku banju predstavlja krem srpskog banjskog turizma. Po razvijenosti turističke infrastrukture možda malo zaostaje za pomenutom banjom, ali je po lepoti prirode koja je okružuje sigurno daleko ispred nje.

  • WiFi u celom kompleksu

  • Kablovska TV u svakoj sobi

  • Obezbeđen parking

  • Zajedničko kupatilo i kuhinja sa trpezarijom

  • Sobe su sa francuskim ležajima

Kako autom doći do Sokobanje

Pogledajte kako je do Sokobanje najbolje doći autom ako krećete iz Beograda, gradova u Vojvodini, gradova severno od Sokobanje, iz Niša i ostalih mesta na jugu, kako je najbolje stići iz Timočke krajine.

Važni telefoni u Sokobanji

Ako vam budu zatrebali brojevi telefona zdravstvenih ustanova, apoteka, javnih službi, taksija… Sokobanja na dlanu je tu za vas, pogledajte – Važni telefoni u Sokobanji

Kako doći do Sokobanje autobusom

Kako doći iz Sokobanje autobusom, polasci iz Beograda, Novog Sada, Niša, Zrenjanina, Bečeja, Žitkovca, Leskovca, kao i brojevi telefona autobuskih stanica u Srbiji.

Znamenite ličnosti o Sokobanji

Znate li koje su znamenite ličnosti volele da provode odmor u Sokobanji? Šta su o Sokobanji govorili Ivo Andrić, Branislav Nušić, Isidora Sekulić…