Vila Milka Sokobanja – smeštaj sa bazenom

Vila Milka u ekskluzivnom delu Sokobanje

Vila Milka je predratna sokobanjska vila, sada kompletno i savremeno opremljena. Smeštena je na predivnoj lokaciji sa koje se pruža pogled ka celoj Sokobanji i planini Rtanj, a na svega 400 metara od čuvenog mermernog šetališta.

Vila raspolaže sa 3 apartmana, 2 studia i 2 sobe, a gostima su na raspolaganju bazen, prelepo uređeno dvorište, Wi-Fi, kablovska, besplatan parking, dok je kompleks dodatno osiguran video nadzorom.

VIla Milka je luksuzna predratna vila koja je kompletno renovirana 2002. godine. Nalazi se u ekskluzivnom delu Sokobanje, ušuškana između parka Banjica i gradskih plaža na Moravici, sa jedne, odnosno puta za Ozren i izletište Lepteriju, sa druge strane. Istovremeno, vila je na svega 400 metara od centra Sokobanje.

Od sezone 2022. gostima je na raspolaganju montažni bazen, a očekuje se da već do sledeće sezone bude završen i veliki bazen.

Vila nudi savremeni smeštaj, a raspolaže apartmanima i sobama sa sopstvenim kupatilom i TV-om. Svaki apartman ima terasu, čajnu kuhinju, TV sa kablovskim kanalima, a WiFi internet je dostupan u čitavom delu vile. Vila ima odličnu toplotnu izolaciju i klimu.

Podovi po sobama su od specijalnog drvenog patosa, kupatila su sa tuš kabinom, fenom za kosu, peškirima i sredstvima za higijenu.

Vila je poznata po predivnom pogledu ka planini Rtanj i većem delu Sokobanje. Za goste je obezbeđen parking koji se ne naplaćuje.

Vila ima svakodnevni rum servis, uslugu pranje veša, uslugu peglanja veša, iznajmljivanje automobila, taxi službe. Za dobrodošlicu goste očekuju kafa, domaća rakija i rtanjski čaj koji se služi na najlepšoj terasi Sokobanje. Deo dvorišta vile je na raspolaganju gostima, a tu su ležaljke za sunčanje i mali dečiji bazen, drveni kompleti za sedenje za popodnevnu kafu i prelistavanje dnevnih novina.

Ceo kompleks vile je pokriven video nadzorom.

Vlasnika vile možete kontaktirati telefonom na: 063/80-83-776

  • Montažni bazen

  • Internet

  • Kablovska TV

  • Klima uključena u cenu

  • Prelepo dvorište sa baštenskim garniturama

  • Obeležen parking

  • Video nadzor