4P apartman u centru Sokobanje

4P apartman u centru, sa obezbeđenom garažom

4P apartman je najnoviji apartman, smešten na 200 metara od strogog centra Sokobanje. Gostima je na raspolaganju stan sa dve odvojene sobe, malom terasom, kompletnom kuhinjom i kupatilom, kao i obezbeđenim garažnim mestom.

4P apartman je potpuno nov apartman udaljen oko 200 metara od strogog centra Sokobanje. Ukoliko dolazite sa decom, biće vam bitna i blizina parka sa brojnim spravama i bogatim sadržajem u tzv. luna parku.

Za one koji dolaze automobilom, obezbeđeno je garažno mesto, a ukoliko dolazite autobusom, ne brinite – apartman je veoma blizu stanice. P4 apartman ima odvojenu spavaću sobu sa bračnim krevetom, a u dnevnoj sobi nalazi se krevet na razvlačenje, LCD TV sa kablovskom, kao i trpezarijski sto. U produžetku je kuhinja sa keramičkom pločom i šankom.

U hodniku se nalazi veliki ugradni plakar, dok je kupatilo sa tuš kabinom.

Ukoliko želite prostraniji apartman, pogledajte https://sokobanjanadlanu.rs/apartman-david-sokobanja/

Ukratko o Sokobanji

Sokobanja je središte istoimene male opštine u jugoistočnoj Srbiji, udaljena oko 30km od autoputa, pa je stoga i pristupačna turistima iz cele zemlje. Uz Vrnjačku banju predstavlja krem srpskog banjskog turizma. Po razvijenosti turističke infrastrukture možda malo zaostaje za pomenutom banjom, ali je po lepoti prirode koja je okružuje sigurno daleko ispred nje.

  • Apartman na 200 metara od centra Sokobanje

  • Obezbeđeno garažno mesto

  • Klima uključena u cenu

  • Obezbeđen WiFi

  • LCD TV sa kablovskom