Sokobanja je jedno od najposećenijih turističkih mesta u Srbiji, pa je kupovina nekretnine u Sokobanji sigurna investicija.

Kompleks Soko Nova nudi vam besprekorni kvalitet stanova apartmanskog tipa. Ukoliko tražite stan za život, na pravom ste mestu. Ukoliko tražite apartman koji biste izdavali tokom godine i ostvarivali dodatne prihode, opet ste na pravom mestu!

Prodaja stanova i apartmana u Sokobanji beleži veliki rast i ekspanziju. Većina najboljih stanova i apartmana proda se još u fazi izgradnje.

Pozovite nas da saznate više o našem projektu i mogućnostima kupovine najboljih stanova i apartmana!

Isidora Sekulić

„Banja je planinama okružena, ima šuma, ima izvora; ali najlepšije u njoj i nad njom, njen osobiti vazduh, radostan vazduh, umiljat vazduh. Čovek oseti nepoznato dotle zadovoljstvo što ima pluća, što po prirodi neprestano diše.

Tu čovek sazna da je i srcu mio vazduh. Negde kraj izvora, pod planinom, srce više ne poteže da pumpa i radi; ono se odmara, a grudi, prepune čistog vazduha, dižu i spuštaju srce kao na oprugama.

Srce u Sokobanji ne tuče, ne lupa, nego se ljuljuška.

Ivo Andrić o Sokobanji

U Sokobanji je često boravio i Ivo Andrić, a u hotelu Moravica postoji i spomen soba koja je otvorena za posetioce Sokobanje.

„Ja ne znam čega stvarno ima ovde, ali znam da posle 15-20 dana boravka u Sokobanji radim celu godinu u Beogradu kao preporođen.“

„Ovde u Sokobanji, gledajući ovu raskoš prirode, ovu lepotu svetlosti zemlje i neba, često me obuzme neka neobjašnjiva tuga ili zanos, pa sam tako opušten razmišljao kako bi bilo lepo, bar za trenutak, ponovo se vratiti romantizmu.“

 

Izdvajamo za Vas – PRODAJA stanova i apartmana u Sokobanji

Smeštaj Miljković Sokobanja smeštaj - dvorište

Smeštaj Miljković Sokobanja – apartmani i studia

/

 • PRIMAMO VAUČERE
 • 2 apartmana i 2 studia
 • Prelepo dvorište za odmor i uživanje
 • Idealno za porodice sa malom decom
 • Desetak minuta laganog hoda do centra

Apartmani i studia Janja sa prelepim dvorištem

/

 • PRIMAMO VAUČERE
 • 2 apartmana i 2 studia
 • Apartmani i studia imaju grejanje i pogodni su za izdavanje tokom cele godine
 • U mirnom i osunčanom delu naselja Carina
 • Svaki smeštaj sa klimom, kablovskom, WiFi internetom, kuhinjom i kupatilom
Vila Živković Sokobanja smeštaj

Vila Živković Sokobanja

/

 • PRIMAMO VAUČERE
 • 1 apartman i 6 studia
 • Smeštaj opremljen medicinskom posteljinom i anatomskim dušecima
 • Preko puta centralnog gradskog parka
 • Svaki smeštaj sa klimom, kablovskom, WiFi internetom, kuhinjom i kupatilom

SMEŠTAJ SOKOBANJA – POGLEDAJTE I SLEDEĆE KATEGORIJE

Važne informacije

Kako autom stići do Sokobanje

Do Sokobanje preko Rtnja

/

Do Sokobanje je moguće doći i preko Rtnja, pa je to svakako naša preporuka ukoliko dolazite iz Beograda, Vojvodine ili drugih gradova smeštenih severno od Sokobanje. Predivan krajolik, pogled na Rtanj, prolazak kroz samo istoimeno naselje...
Doček Nove godine Sokobanja

Doček Nove godine Sokobanja


Doček Nove godine Sokobanja 2020. Dočekajte Novu godinu 2020 u ovom bajkovitom turističkom mestu smeštenom između snegom bogatih planina Rtanj i Ozren. Pogledajte ponude sokobanjskih hotela, restorana i kafića, odnosno spa i wellness centara.
Čikago Sokobanja smeštaj sa bazenom

Smeštaj u Sokobanji za svaki ukus


Ako u Sokobanji po prvi put tražite smeštaj, onda treba rešiti par dilema. Apartman ili studio, možda samo soba sa upotrebom kuhinje i kupatila? Da li vam je bitno da vaš smeštaj ima i bazen? Bitna vam je ishrana, odnosno želite noćenje sa doručkom, polu ili pun pansion?
Akva park Sokobanja cene 2018

Akva park Sokobanja – cene ulaznica za sezonu 2020.

/
Pogledajte najnovije cene ulaznica za akva park u Sokobanji, za sezonu 2020. Dnevne i poludnevne ulaznice, nedeljne i mesečne, najam ležaljki u akva parku Sokobanja.