Smeštaj Radivojević – apartmani i studija u centru Sokobanje

Smeštaj Radivojević na 100 metara od centra Sokobanje

Smeštaj Radivojević obuhvata 8 smeštajnih jedinica – 5 apartmana i 3 studija, na samo stotinak metara od centra Sokobanje. Apartmani i studija opremljeni su po najvišim standardima, pa mogu da udovolje i najzahtevnijim gostima, a najveća „mana“ im je što ćete retko kada pronaći slobodan smeštaj 🙂

Apartmani i studija Radivojević

Smeštaj Radivojević idealno je mesto za vaš boravak u Sokobanji. Apartmani i studija nalaze se u ulici Nikole Pašića, na svega stotinak metara od centra. Ovo je mirna ulica koja se jedne strane izlazi nadomak letnje pozornice Vrelo i puta ka parku Borići, dok sa druge strane vodi ka parku Banjica i prelepim plažama na reci Moravici.

Apartmani i studija su opremljeni svim potrebnim i neophodnim za prijatan boravak gostiju i pružaju maksimalne uslove za dobar odmor. Uz kompletno opremljene kuhinje tu su i TV prijemnici sa kablovskom televizijom, spavaće sobe sa francuskim ležajima, garderoberi, terase, parking za vaše automobile.

Šta dobijam time što rezervišem smeštaj preko sajta Sokobanja na dlanu?

Ukoliko ste zadovoljni onim što naš sajt pruža, lajkujte i stranicu na Facebook-u!

Ukratko o Sokobanji

Sokobanja je središte istoimene male opštine u jugoistočnoj Srbiji, udaljena oko 30km od autoputa, pa je stoga i pristupačna turistima iz cele zemlje. Uz Vrnjačku banju predstavlja krem srpskog banjskog turizma. Po razvijenosti turističke infrastrukture možda malo zaostaje za pomenutom banjom, ali je po lepoti prirode koja je okružuje sigurno daleko ispred nje.

  • Kablovska TV sa oko 60 kanala

  • Obezbeđen parking

  • Smeštaj na stotinak metara od centra Sokobanje

Pogledajte slike i opise apartmana i studija Radivojević