Apartman David Sokobanja

Apartman David Sokobanja

Ako ste željni pravog odmora, po POVOLJNOJ CENI, onda je apartman David idealno mesto za vas!

Apartman ima dve spavaće sobe, dve terase, veliku dnevnu sobu, kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo sa kadom i veš mašinom… Besplatan WiFi, parking, kablovska TV, lepo uređeno dvorište. Uz sve to, za goste ovog apartmana obezbeđeno je i iznenađenje, BESPLATNO KORIŠĆENJE BAZENA!

Ukoliko ste željni pravog odmora, apartman David je idealan smeštaj za vas. Sklonjen iz buke centra grada, od koga je udaljen 700 metara ili 7-8 minuta hoda. Od novoizgrađenih termi udaljen je na oko 5 minuta hoda.

Za posetioce ovog apartmana obezbeđeno je i BESPLATNO KORIŠĆENJE BAZENA, udaljenog 7-8 minuta hoda od apartmana. Slike bazena možete pogledati OVDE.

Ovaj apartman je u stvari celi sprat u porodičnoj kući, a ljubazni domaćini primiće vas i uz kaficu i rakiju objasniti sve što vas zanima o boravku u Sokobanji.

Na raspologanju su vam dve spavaće sobe, veliki dnevni boravak spojen sa trpezarijom, kompletno opremljena kuhinja, kupatilo sa veš mašinom i dve terase, na suprotnim stranama, pa se od vrućina i sunca uvek možete sakriti i odmoriti.

Ukratko o Sokobanji

Sokobanja je središte istoimene male opštine u jugoistočnoj Srbiji, udaljena oko 30km od autoputa, pa je stoga i pristupačna turistima iz cele zemlje. Uz Vrnjačku banju predstavlja krem srpskog banjskog turizma. Po razvijenosti turističke infrastrukture možda malo zaostaje za pomenutom banjom, ali je po lepoti prirode koja je okružuje sigurno daleko ispred nje.

Više o Sokobanji pročitajte OVDE.