Apartman David Sokobanja

Apartman David Sokobanja

Ako ste željni pravog odmora, po POVOLJNOJ CENI, onda je apartman David idealno mesto za vas! Pogodan za ljude koji svoj odmor žele da provedu u miru, tišini i na romantičan način, apartman ima dve terase, od kojih ona veća sa pogledom na celu Sokobanju i prelepi Ozren.

Apartman ima dve spavaće sobe, veliku dnevnu sobu, trpezariju, kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo… Besplatan WiFi, parking, kablovska TV, lepo uređeno dvorište. Uz sve to, za goste ovog apartmana obezbeđeno je i iznenađenje, BESPLATNO KORIŠĆENJE BAZENA!

Ukoliko ste željni pravog odmora, apartman David je idealan smeštaj za vas. Sklonjen iz buke centra grada, od koga je udaljen 700 metara ili 7-8 minuta hoda, u mirnom delu Sokobanje. Od novoizgrađenih termi udaljen je na oko 5 minuta hoda. Pogodan za ljude koji svoj odmor žele da provedu u miru, tišini i na romantičan način, apartman ima dve terase, od kojih ona veća sa pogledom na celu Sokobanju i prelepi Ozren.

Za posetioce ovog apartmana obezbeđeno je i BESPLATNO KORIŠĆENJE BAZENA, udaljenog 7-8 minuta hoda od apartmana. Slike bazena možete pogledati OVDE.

Ovaj apartman je u stvari celi sprat u porodičnoj kući, a ljubazni domaćini primiće vas i uz kaficu i rakiju objasniti sve što vas zanima o boravku u Sokobanji.

Na raspologanju su vam dve spavaće sobe, veliki dnevni boravak spojen sa trpezarijom, kompletno opremljena kuhinja, kupatilo sa veš mašinom i dve terase, na suprotnim stranama, pa se od vrućina i sunca uvek možete sakriti i odmoriti.

Klikom na ovaj broj automatski sa mobilnog telefona pozivate vlasnika:

060/3270327

Ukratko o Sokobanji

Sokobanja je središte istoimene male opštine u jugoistočnoj Srbiji, udaljena oko 30km od autoputa, pa je stoga i pristupačna turistima iz cele zemlje. Uz Vrnjačku banju predstavlja krem srpskog banjskog turizma. Po razvijenosti turističke infrastrukture možda malo zaostaje za pomenutom banjom, ali je po lepoti prirode koja je okružuje sigurno daleko ispred nje.

Više o Sokobanji pročitajte OVDE.