Apartman David Sokobanja

Apartman David Sokobanja

Ako ste željni pravog odmora, po POVOLJNOJ CENI, onda je apartman David idealno mesto za vas! Pogodan za ljude koji svoj odmor žele da provedu u miru, tišini i na romantičan način, apartman ima dve terase, od kojih ona veća sa pogledom na celu Sokobanju i prelepi Ozren.

Apartman ima dve spavaće sobe, veliku dnevnu sobu, trpezariju, kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo… Besplatan WiFi, parking, kablovska TV, lepo uređeno dvorište.

Ukoliko ste željni pravog odmora, apartman David je idealan smeštaj za vas. Sklonjen iz buke centra grada, od koga je udaljen 700 metara ili 7-8 minuta hoda, u mirnom delu Sokobanje. Od novoizgrađenih termi udaljen je na oko 5 minuta hoda. Pogodan za ljude koji svoj odmor žele da provedu u miru, tišini i na romantičan način, apartman ima dve terase, od kojih ona veća sa pogledom na celu Sokobanju i prelepi Ozren.

Ovaj apartman je u stvari celi sprat u porodičnoj kući, a ljubazni domaćini primiće vas i uz kaficu i rakiju objasniti sve što vas zanima o boravku u Sokobanji.

Na raspologanju su vam dve spavaće sobe, veliki dnevni boravak spojen sa trpezarijom, kompletno opremljena kuhinja, kupatilo sa veš mašinom i dve terase, na suprotnim stranama, pa se od vrućina i sunca uvek možete sakriti i odmoriti.

Gosti apartmana mogu BESPLATNO DA KORISTE BAZEN u vili Čikago

Šta dobijam time što rezervišem smeštaj preko sajta Sokobanja na dlanu?

Ukratko o Sokobanji

Sokobanja je središte istoimene male opštine u jugoistočnoj Srbiji, udaljena oko 30km od autoputa, pa je stoga i pristupačna turistima iz cele zemlje. Uz Vrnjačku banju predstavlja krem srpskog banjskog turizma. Po razvijenosti turističke infrastrukture možda malo zaostaje za pomenutom banjom, ali je po lepoti prirode koja je okružuje sigurno daleko ispred nje.

Više o Sokobanji pročitajte OVDE.

  • Besplatan WiFi

  • Kablovska TV sa oko 60 kanala

  • Obezbeđen parking u hladu

  • Dvorište za dečiju zabavu