Vodič kroz Sokobanju

Kako autom stići do Sokobanje

Do Sokobanje preko Rtnja

/

Do Sokobanje je moguće doći i preko Rtnja, pa je to svakako naša preporuka ukoliko dolazite iz Beograda, Vojvodine ili drugih gradova smeštenih severno od Sokobanje. Predivan krajolik, pogled na Rtanj, prolazak kroz samo istoimeno naselje...
Doček Nove godine Sokobanja

Doček Nove godine Sokobanja


Doček Nove godine Sokobanja 2020. Dočekajte Novu godinu 2020 u ovom bajkovitom turističkom mestu smeštenom između snegom bogatih planina Rtanj i Ozren. Pogledajte ponude sokobanjskih hotela, restorana i kafića, odnosno spa i wellness centara.
Čikago Sokobanja smeštaj sa bazenom

Smeštaj u Sokobanji za svaki ukus


Ako u Sokobanji po prvi put tražite smeštaj, onda treba rešiti par dilema. Apartman ili studio, možda samo soba sa upotrebom kuhinje i kupatila? Da li vam je bitno da vaš smeštaj ima i bazen? Bitna vam je ishrana, odnosno želite noćenje sa doručkom, polu ili pun pansion?
Akva park Sokobanja cene 2018

Akva park Sokobanja – cene ulaznica za sezonu 2020.

/
Pogledajte najnovije cene ulaznica za akva park u Sokobanji, za sezonu 2020. Dnevne i poludnevne ulaznice, nedeljne i mesečne, najam ležaljki u akva parku Sokobanja.
Sokobanja cene smeštaja apartmani povoljno

Cene smeštaja u Sokobanji


Ako ste ikada tražili smeštaj u Sokobanji preko interneta, primetili ste i da su cene prilično raznolike. Na cenu smeštaja u najvećoj meri utiče period boravka. Po pravilu su cene najviše u julu i avgustu kada u Sokobanji boravi na hiljade turista.
Vazni-telefoni-u-Sokobanji-zgrada-opstine

Važni telefoni u Sokobanji

/

VAŽNI TELEFONI U SOKOBANJI. Pogledajte na jednom mestu brojeve telefona koji vam mogu biti potrebni ukoliko se odlučite na boravak u Sokobanji. Brojevi telefona zdravstvenih ustanova, apoteka, javnih službi.
Sokobanja za prvi maj

Sokobanja za prvi maj


Ako još niste odlučili gde ćete provesti Prvi maj, Sokobanja je pravi izbor. Verovatno ćete biti šokirani kada budete videli kolone automobila koje idu ka Sokobanji iz svih pravaca, ali ne brinite. Velika većina njih zapravo odlazi na izletišta na Ozrenu, deo njih ide na Bovansko ili Vrmdžansko jezero, na izvor Moravice...
Kako autom stići do Sokobanje

Kako autom doći do Sokobanje

/

Ukoliko do Sokobanje dolazite iz gradova u Vojvodini, Beograda, Kragujevca, Kruševca, Požarevca... najveći deo puta ćete ići autoputem E-75 (A1). Međutim, postoje tri interesantne varijante dolaska do Sokobanje.
Kako autobusom do Sokobanje

Kako doći do Sokobanje autobusom

/

Sokobanja autobusom. Polasci za Sokobanju iz Beograda, Novog Sada, Niša, Aleksinca, Knjaževca, Leskovca, Zrenjanina, Bečeja...