Smeštaj u Sokobanji sa bazenom

Sokobanja apartmani i vile sa bazenom

Apartman David Sokobanja privatni smeštaj u Sokobanji

Apartman David Sokobanja

/

Apartman David možete rezervisati po NAJPOVOLJNIJIM CENAMA, u zavisnosti od broja gostiju i perioda boravka. Nalazi se na 5 minuta hoda od novoizgrađenih termi sa bazenima i predstavlja idealan izbor za sve one željne pravog odmora. Gostima nudi i BESPLATNO KORIŠĆENJE BAZENA!
Nataly Spa smeštaj sa bazenom Sokobanja

Nataly Spa sa bazenom, saunom, slanom sobom

/

Nataly spa kompleks je luksuzni spa i wellness centar u samom centru Sokobanje. Uz odlične apartmane tu su i bazen, restoran, sauna, slana soba, jacuzzi, masaža i mnogo toga još. Cena - od 3.400 dinara za noćenje sa doručkom, po osobi, dnevno.
Apartmani Nikolić Sokobanja

Smeštaj Nikolić Sokobanja

/

Apartmani Nikolić sa bazenom, Sokobanja. Porodična kuća Nikolić se nalazi u jednom od najmirnijih delova Sokobanje, Carini. Kuća je namenski izgrađena za smeštaj gostiju i sve je podređeno njima. Veoma je tražena tokom letnje sezone zbog bazena sa đakuzijem, letnjikovca i mesta za roštilj.
Vila Milsa Sokobanja

Vila Milsa lux Sokobanja

/

Vila Milsa Lux može se pohvaliti bazenom i odličnim modernim smeštajem. Gostima je na raspolaganju i lepo uređeno dvorište sa kafe–barom, kao i restoran za pansionsku ishranu. Bazen je na otvorenom, sa ležaljkama i suncobranima, idealan za vrele letnje dane i vaš savršeni odmor.
Čikago Sokobanja smeštaj sa bazenom

Vila Čikago Sokobanja

/

Vila Čikago Sokobanja sa bazenom i restoranom u ponudi ima smeštajni deo, restoran sa domaćom kuhinjom i otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima. Ceo kompleks je pokriven bežičnim Internetom. Apartmani Sokobanja.
Apartmani Lukić sa bazenom smeštaj Sokobanja

Apartmani Lukić

/

Apartmani Lukić sa bazenom, Sokobanja. Vila Lukić je pokrivena wireless internetom a u prostranom dvorištu imate na raspolaganju bazen i etno kutak sa mestom za roštiljanje.