Smeštaj Bata Stojanović Sokobanja

Smeštaj Bata Stojanović Sokobanja – apartmani i studija u mirnoj ulici

Smeštaj Bata Stojanović nalazi se u lepoj i mirnoj ulici, na 7-8 minuta šetnje do centra grada. Gostima su na raspolaganju 4 smeštajne jedinice, apartmani i studija, lepo uređeno dvorište sa letnjikovcem i mestom za roštiljanje.

Smeštaj Bata Stojanović – apartmani i studija

Apartmani i studija Bata Stojanović smešteni su u porodičnoj kući Stojanović, u ulici 14. brigade u Sokobanji.

Gostima su na raspolaganju WiFi internet, kablovska TV, parking, lepo uređeno dvorište, mesto za roštilj, terase sa pogledom ka planini Rtanj, letnjikovac za odmor.

Šta dobijam time što rezervišem smeštaj preko sajta Sokobanja na dlanu?

Ukoliko ste zadovoljni onim što naš sajt pruža, lajkujte i stranicu na Facebook-u!

Ukratko o Sokobanji

Sokobanja je središte istoimene male opštine u jugoistočnoj Srbiji, udaljena oko 30km od autoputa, pa je stoga i pristupačna turistima iz cele zemlje. Uz Vrnjačku banju predstavlja krem srpskog banjskog turizma. Po razvijenosti turističke infrastrukture možda malo zaostaje za pomenutom banjom, ali je po lepoti prirode koja je okružuje sigurno daleko ispred nje.

Pogledajte par odličnih video priloga o SOKOBANJI

  • Letnjikovac za odmor i druženje

  • Mesto za roštilj

  • Obezbeđen parking

  • WiFi internet

  • Kablovska TV sa oko 60 kanala

 

Kako autom do Sokobanje

Možda vam deluje jednostavno da donesete ovu odluku tako što ćete u navigaciji ukucati odredište, ali ako volite putovanja totalno drugačiji utisak ostaviće na vas različite rute koje vam navodimo…

Autobusom za Sokobanju

Kako gotovo svi autobusi sa severa ka jugu Srbije, odnosno sa juga ka severu Srbije, svraćaju u Aleksinac, do Sokobanje je moguće stići i brojnim polascima iz Aleksinca…