Studio Nikolina Sokobanja – iznad parka Banjica

Studio Nikolina Sokobanja – na par minuta šetnje od centra

Studio Nikolina smešten je u mirnoj uličici iznad reke Moravice i parka Banjica. Od centra i mermernog šetališta je udaljen svega 6-7 minuta laganog hoda. U studiju mogu boraviti 3 osobe.

Studio Nikolina Sokobanja

Studio Nikolina smešten je u jednom od najlepših delova Sokobanje. Centar je udaljen na svega par minuta laganog hoda, dok su sa druge strane park Banjica i reka Moravica sa svojim plažama. Plaža “Župan” je na par minuta hoda, nešto malo dalje i čuvena plaža “6 kace”, a odavde vode putevi ka restoranu Pećina, Lepteriji i Sokogradu.

Studio ima sopstveni parking, terasu, grejanje, satelitsku televiziju i internet, kao i kompletno opremljeno kupatilo. Kuhinja je opremljena svim potrebnim aparatima i ima šporet sa keramičkom pločom, frižider, mikrotalasnu…

Pogledajte i stranicu na Facebook-u Sokobanja – studio Nikolina

Ukratko o Sokobanji

Sokobanja je središte istoimene male opštine u jugoistočnoj Srbiji, udaljena oko 30km od autoputa, pa je stoga i pristupačna turistima iz cele zemlje. Uz Vrnjačku banju predstavlja krem srpskog banjskog turizma. Po razvijenosti turističke infrastrukture možda malo zaostaje za pomenutom banjom, ali je po lepoti prirode koja je okružuje sigurno daleko ispred nje.

  • Satelitska TV

  • Internet

  • Sopstveni parking

  • Obezbeđeno grejanje

  • Terasa