Studio Milisavljević Sokobanja – blizu Akva parka

Studio Milisavljević Sokobanja

Studio Milisavljević se nalazi u ulici Alekse Markišića br. 90, na svega par minuta hoda od Akva parka.

Ovaj kompletno opremljeni studio udaljen je od centra Sokobanje oko 600 metara.

Studio je trokrevetni, površine 28m², a gostima su na raspolaganju klima, TV, kablovska, terasa, dvorište, besplatan parking.

Studio Milisavljević na par stotina metara od Akva parka

 Studio Milisavljević je trokrevetni studio, kompletno opremljen, površine 28 metara kvadratnih.  Udaljen je oko 400 metara od Akva parka, odnosno oko 600 m od mermernog šetališta.
Gostima je na raspolaganju besplatan parking, wi-fi, klima, kablovska, dvorište, terasa.
Cena zavisi od perioda dolaska i broja gostiju.

Ukratko o Sokobanji

Sokobanja je središte istoimene male opštine u jugoistočnoj Srbiji, udaljena oko 30km od autoputa, pa je stoga i pristupačna turistima iz cele zemlje. Uz Vrnjačku banju predstavlja krem srpskog banjskog turizma. Po razvijenosti turističke infrastrukture možda malo zaostaje za pomenutom banjom, ali je po lepoti prirode koja je okružuje sigurno daleko ispred nje.

  • WiFi Internet

  • Klima

  • Kablovska TV

  • Obezbeđen parking

  • Smeštaj blizu Akva parka

Kako autom do Sokobanje?

Pogledajte kako je do Sokobanje najbolje doći autom ako krećete iz Beograda, gradova u Vojvodini, gradova severno od Sokobanje, iz Niša i ostalih mesta na jugu, kako je najbolje stići iz Timočke krajine.

Važni telefoni u Sokobanji

Ako vam budu zatrebali brojevi telefona zdravstvenih ustanova, apoteka, javnih službi, taksija… Sokobanja na dlanu je tu za vas, pogledajte – Važni telefoni u Sokobanji

Autobusom do Sokobanje

Kako doći iz Sokobanje autobusom, polasci iz Beograda, Novog Sada, Niša, Zrenjanina, Bečeja, Žitkovca, Leskovca, kao i brojevi telefona autobuskih stanica u Srbiji.

Znamenite ličnosti o Sokobanji

Znate li koje su znamenite ličnosti volele da provode odmor u Sokobanji? Šta su o Sokobanji govorili Ivo Andrić, Branislav Nušić, Isidora Sekulić…