Smeštaj u Sokobanji za svaki ukus

Kakav smeštaj u stvari tražite?

Da biste pronašli smeštaj po svom ukusu, najpre morate i sami odlučiti šta želite i kakav to smeštaj tražite. Ako ste u Sokobanji već bili, onda je vrlo verovatno da ćete ponovo otići kod starih domaćina, jer je Sokobanja nadaleko poznata po svojoj gostoprimljivosti.

Ako, ipak, smeštaj po prvi put tražite, onda treba rešiti par dilema. Apartman ili studio, možda samo soba sa upotrebom kuhinje i kupatila? Da li vam je bitno da vaš smeštaj ima i bazen? Bitna vam je ishrana, odnosno želite noćenje sa doručkom, polu ili pun pansion? Razmišljate da li pronaći smeštaj u centru Sokobanje ili vas više privlači nešto mirniji odmor van centra?

A možda, jednostavno tražite smeštaj koji najviše odgovara porodicama sa malom decom?

Za vas smo izdvojili samo neke od kategorija koje vam, možda, mogu biti interesantne.


Smeštaj sa centralnim grejanjem

Smeštaj za porodice sa decom

Smeštaj sa hranom

Sokobanja smeštaj u centru

Smeštaj na Banjici

Sobe sa kupatilom i kuhinjom

Smeštaj sa djakuzijem


Ako ste se pitali zašto kategorija “Smeštaj sa centralnim grejanjem”, onda vas moramo podsetiti da Sokobanja nema toplanu i mrežu centralnog grejanja.

Samim tim, ukoliko u Sokobanju idete van sezone ili recimo za Božić, Novu godinu… ne gubite vreme nego odmah potražite onaj smeštaj koji vam pruža i centralno grejanje.

Imajte na umu da je Sokobanja okružena planinama Ozren, Rtanj, Devica, Bukovik… i da su temperature često prilično niže nego one u velikim gradovima, pa je grejanje nekada potrebno i u predsezoni, aprilu i maju, odnosno često je neophodno već i u septrembru i oktobru.

Čikago Sokobanja smeštaj sa bazenom

Pogledajte par zanimljivosti o Sokobanji

Akva park Sokobanja cene 2018

Akva park Sokobanja - cene ulaznica za sezonu 2018.

/
Pogledajte najnovije cene ulaznica za akva park u Sokobanji, za sezonu 2018. Dnevne i poludnevne ulaznice, nedeljne i mesečne, najam ležaljki u akva parku Sokobanja.
Akva park Sokobanja

Akva park Sokobanja

/

Akva park Sokobanja godinama unazad privlači na hiljade posetilaca u toku samo jednog dana. Ako je Sokobanja nekada i važila za klimatsko i banjsko lečilište, izgradnjom akva parka na Podini struktura gostiju Sokobanje naglo se promenila.
Sokobanja mapa

Mapa Sokobanje

/

Mapa Sokobanje. Pogledajte mapu sa izletištima i atrakcijama u Sokobanji i njenoj okolini koje prosto morate posetiti. Napravite svoj raspored tokom boravka u Sokobanji kako biste imali vremena da obiđete što više navedenih mesta.
Sokobanja 1916.

Kakve veze imaju Marijan Vajda, Dragoslav Šekularac i Sokobanja?

/

Kakve veze imaju Marijan Vajda, Dragoslav Šekularac i Sokobanja? Dokazaćemo vam da imaju, a čak to i potkrepiti kratkim dokumentarnim filmom, pogledajte. Verujte, nadmašićemo vaša očekivanja.
Sokobanja na dlanu - iz vazduha

Sokobanja na dlanu

/

Sokobanja na dlanu logičan je naziv za sajt koji pretenduje da vam Sokobanju predstavi kao na dlanu. Osim prezentacije samog naselja, smeštaja, odnosno apartmana, vila, studija, soba i hotela, cilj nam je i da vas zainteresujemo da o Sokobanji nešto više naučite i vidite je iz raznih uglova.
Lepterija Sokobanja reka Moravica

Sokobanjski Košutnjak ili beogradska Lepterija?

/

Ako bismo pravili paralelu sa drugim izletištima, Lepterija je za Sokobanju nešto kao Košutnjak za Beograd i Beograđane. E, sada, što je lepša od Košutnjaka, što tu protiče reka Moravica koja pravi i kanjon u stenama ispod Sokograda...
Znamenite ličnosti o Sokobanji

Znamenite ličnosti o Sokobanji

/

Ivo Andrić, Branislav Nušić, Meša Selimović, Stevan Sremac, Isidora Sekulić - samo su neke od znamenitih ličnosti koje su se mogle sresti iu Sokobanji. Bez obzira da li su se ovde prvi put obreli iz zdravstvenih ili nekih drugih razloga, Sokobanji su se redovno vraćali.
Zona Zamfirova i Sokobanja

Zona Zamfirova i Sokobanja

/

Zona Zamfirova i Sokobanja. Izbor za scenu u kojoj se Zone zajedno sa drugim devojkama kupa u turskom kupatilu, pao je naravno na Amam u Sokobanji. Kao jedino autentično tursko kupatilo na ovim prostorima, Tursko kupatilo u Sokobanji bilo je i logičan izbor za snimanje ovakve scene.
Sokograd Sokobanja

Sokograd Sokobanja

/

Sokograd Sokobanja. Koliko toga ste čuli o samom Sokogradu? Koliko upamtili? Ako ste na Sokogradu bili, onda ste ako ništa drugo upamtili uspon do njega i osećaj da vam je „duša u nosu“, jer Sokograd ne bi bio to što jeste da je izgrađen na nekom drugom mestu.

Tražite smeštaj u Sokobanji?

Smeštaj Radivojević Sokobanja

Smeštaj Radivojević - apartmani i studija u centru

/

Smeštaj Radivojević na raspolaganju ima 5 apartmana i 3 studija, u mirnoj ulici na svega stotinak metara od centra Sokobanje i nešto malo više od parka Banjica i prelepih plaža na reci Moravici.
Studio RAS 1 Sokobanja

Smeštaj Ras - studio Ras 1 i Ras 2

/

Smeštaj RAS obuhvata Studio RAS 1 i Studio RAS 2. Smešteni su u novoj stambenoj zgradi izgrađenoj na jednoj od najlepših lokacija u Sokobanji, iznad parka Banjica. Od centra Sokobanje udaljen je svega oko 400 metara, a do plaže Župan na reci Moravici stiže se za manje od 5 minuta
Apartman David Sokobanja privatni smeštaj u Sokobanji

Apartman David Sokobanja

/

Apartman David možete rezervisati po NAJPOVOLJNIJIM CENAMA, u zavisnosti od broja gostiju i perioda boravka. Nalazi se na 5 minuta hoda od novoizgrađenih termi sa bazenima i predstavlja idealan izbor za sve one željne pravog odmora. Gostima nudi i BESPLATNO KORIŠĆENJE BAZENA!
Sokobanja smeštaj Iva kod Akva parka

Smeštaj Iva u Sokobanji preko puta Akva parka

/

Apartman Iva Sokobanja kod Akva parka. U pitanju je stan od oko 45 kvadrata, sa odvojenom spavaćom sobom. Spavaća soba je sa francuskim ležajem, a u dnevnoj sobi su još i dvosed i trosed na razvlačenje.
Nataly Spa smeštaj sa bazenom Sokobanja

Nataly Spa sa bazenom, saunom, slanom sobom

/

Nataly spa kompleks je luksuzni spa i wellness centar u samom centru Sokobanje. Uz odlične apartmane tu su i bazen, restoran, sauna, slana soba, jacuzzi, masaža i mnogo toga još. Cena - od 3.400 dinara za noćenje sa doručkom, po osobi, dnevno.
Smeštaj Vila Vlasta Sokobanja spoljašnji izgled vile

Vila Vlasta - smeštaj kod hotela Sunce

/

Smeštaj Vila Vlasta nalazi se na samo par minuta laganim hodom od samog centra Sokobanje, blizu hotela Sunce i parka Banjica. Vila Vlasta ima tri apartmana i devet soba.
Vila Natalija Sokobanja noću

Smeštaj u vili Natalija u centru

/

Vila Natalija u centru Sokobanje. U sklopu Vile Natalija se nalaze 15 studija i apartmana, kompletno opremljenih, sa kuhinjama, spavaćim sobama, kupatilom, terasom, kablovskom TV i internetom. Garaža sa video nadzorom i rent-a-bike.
Apartmani Mihajlović Sokobanja

Apartmani Mihajlović Sokobanja

/

Apartmani MIHAJLOVIĆ, novi, komforni, izuzetni, exlusive cene u gradu, one koje vama budu odgovarale. Veliki popust - cene manje od 1000 DIN! Četiri nova apartmana, svaki ocenjen sa max cetiri zvezdice. Jedan u centru, 3 na 900 metara od centra.