Apartmani Harmonija za miran porodični odmor u Sokobanji

Apartmani Harmonija u mirnom delu Sokobanje

Apartmani Harmonija smešteni su na petnaestak minuta hoda od centra i pogodni su za miran porodični odmor. Apartmani (kuća) Harmonija nalaze se u neposrednoj blizini reke Moravice i velikog zelenog pojasa uz reku, pa pružaju veoma lep panoramski pogled sa terasa.

Kuća – apartmani „Harmonija“ se nalaze u ulici Vojvode Putnika 61 u Sokobanji, u naselju Carina. Kuća se nalazi na rtanjskoj strani Sokobanje u neposrednoj blizini reke Moravice i velikog zelenog pojasa uz reku tako da se pruža veoma lep panoramski pogled sa terasa.

Gostima su na raspolaganju 6 apartmana, kompletno opremljena.

Kuća je veoma pogodna za miran porodični odmor jer je odvojena od buke koja se proizvodi u centru grada. Ima lepo uređeno dvorište i baštensku garnituru gde se može sedeti i odmarati. Za goste je obezbeđen i internet i sto za stoni tenis.
Moguće je koristiti INTERNET.

Više informacija možete videti na sajtu http://www.apartmaniharmonija-sokobanja.info/

Ili pozovite vlasnike na:

Ukoliko želite najsvežije ponude SLOBODNOG smeštaja – lajkujte našu stranicu na Facebook-u!

Ukratko o Sokobanji

Sokobanja je središte istoimene male opštine u jugoistočnoj Srbiji, udaljena oko 30km od autoputa, pa je stoga i pristupačna turistima iz cele zemlje. Uz Vrnjačku banju predstavlja krem srpskog banjskog turizma. Po razvijenosti turističke infrastrukture možda malo zaostaje za pomenutom banjom, ali je po lepoti prirode koja je okružuje sigurno daleko ispred nje.

  • Internet

  • Sto za stoni tenis

  • Kablovska TV sa oko 60 kanala

  • Klima uključena u cenu

  • Prelepo dvorište sa baštenskom garniturom