Downtown apartman kod gradskog parka u centru Sokobanje

Downtown apartman u najlepšem delu Sokobanje

Downtown apartman smešten je u srcu Sokobanje, sa pogledom i izlazom na centralni park. Hlad i miris lipa razgaljuje i najtvrđa ljudska srca, a užitak i odmor čini nezaboravnim i jedinstvenim.

Centralni gradski park je na (bez šale) jedan korak… Privatni parking pod video nadzorom 24h!

Downtown apartman sa pogledom na park

Apartman Downtown smešten je u srcu Sokobanje sa pogledom i izlazom na centralni park. Hlad i miris lipa razgaljuje i najtvrđa ljudska srca, a užitak i odmor čini nezaboravnim i jedinstvenim.

Pažljivo i sa ukusom uređen prostor enterijera, kao i eksterijera, neće vas ostaviti ravnodušnim. Komfor i udobnost garantuje i potpuno nov nameštaj koji celokupnom enterijeru daje onaj osećaj da ste kao kod kuće.

Za više informacija pozovite nas ili pošaljite poruku. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i eventualne nedoumice. Kontakt 066403265 Tamara

Ukratko o Sokobanji

Sokobanja je središte istoimene male opštine u jugoistočnoj Srbiji, udaljena oko 30km od autoputa, pa je stoga i pristupačna turistima iz cele zemlje. Uz Vrnjačku banju predstavlja krem srpskog banjskog turizma. Po razvijenosti turističke infrastrukture možda malo zaostaje za pomenutom banjom, ali je po lepoti prirode koja je okružuje sigurno daleko ispred nje.

  • WiFi

  • Digital TV

  • Privatni parking sa video nadzorom 24h

  • Centralni gradski park na (bez šale) jedan korak