Apartmani Lukić sa bazenom Sokobanja

Apartmani Lukić Sokobanja – Vila Lukić

Apartmani Lukić se nalaze u mirnom delu Sokobanje na petnaestak minuta od centra grada. Vila Lukić raspolaže sa 5 studija. Vila je pokrivena wireless internetom a u prostranom dvorištu imate na raspolaganju bazen, etno kutak sa mestom za roštiljanje i trambolinu za decu.

Apartmani  Lukić sa bazenom predstavljaju idealno mesto za Vaš odmor. Vila Lukić nalazi se u jednom od najmirnijih delova Sokobanje, na sunčanoj obali reke Moravice.

KLIKNITE NA https://sokobanjanadlanu.rs/smestaj-u-sokobanji-sa-bazenom/ ZA CELOKUPNU PONUDU SMEŠTAJA U SOKOBANJI SA BAZENOM

Kuća poseduje 5 studija. Pogodna je za ljude koji svoj odmor žele da provedu u miru, tišini i na romantičan način. Studija su opremljena svim potrebnim i neophodnim za prijatan i nezaboravan boravak i pružaju maksimalne uslove za dobar odmor.

Kuhinje sa kompletnim posuđem i frižiderom, šporet, TV prijemnici sa kablovskom televizijom, centralno grejanje, garderoberi za odlaganje odeće, pegla, fen za kosu… deo su standardne opreme apartmana Lukić.

Gostima je na raspolaganju parking prostor za automobile, dvorište sa baštenskom garniturom za sedenje u hladu. Posebna atrakcija su bazen i trambolina za decu, rezervisani za korisnike smeštaja u Vili Lukić.

Više informacija možete videti na sajtu http://www.apartmani-lukic.com/

Šta dobijam time što rezervišem smeštaj preko sajta Sokobanja na dlanu?

Ukoliko ste zadovoljni onim što naš sajt pruža, lajkujte i stranicu na Facebook-u!

Ukratko o Sokobanji

Sokobanja je središte istoimene male opštine u jugoistočnoj Srbiji, udaljena oko 30km od autoputa, pa je stoga i pristupačna turistima iz cele zemlje. Uz Vrnjačku banju predstavlja krem srpskog banjskog turizma. Po razvijenosti turističke infrastrukture možda malo zaostaje za pomenutom banjom, ali je po lepoti prirode koja je okružuje sigurno daleko ispred nje.

Pročitajte više o SOKOBANJI

  • Otvoreni bazen za sve posetioce

  • Trambolina za decu

  • Etno kutak sa mestom za roštilj

  • Kablovska TV sa oko 60 kanala

  • Klima uključena u cenu

  • Centralno grejanje

  • Obezbeđen parking

Kako autom doći do Sokobanje

Pogledajte kako je do Sokobanje najbolje doći autom ako krećete iz Beograda, gradova u Vojvodini, gradova severno od Sokobanje, iz Niša i ostalih mesta na jugu, kako je najbolje stići iz Timočke krajine.

Važni telefoni u Sokobanji

Ako vam budu zatrebali brojevi telefona zdravstvenih ustanova, apoteka, javnih službi, taksija… Sokobanja na dlanu je tu za vas, pogledajte – Važni telefoni u Sokobanji

Kako doći do Sokobanje autobusom

Kako doći iz Sokobanje autobusom, polasci iz Beograda, Novog Sada, Niša, Zrenjanina, Bečeja, Žitkovca, Leskovca, kao i brojevi telefona autobuskih stanica u Srbiji.

Znamenite ličnosti o Sokobanji

Znate li koje su znamenite ličnosti volele da provode odmor u Sokobanji? Šta su o Sokobanji govorili Ivo Andrić, Branislav Nušić, Isidora Sekulić…