Apartmani Podinario Sokobanja – apartmani i studio kod Akva parka

Apartmani Podinario Sokobanja

Smeštaj Podinario, sa dva apartmana i jednim studiom, nalazi se u neposrednoj blizini akva parka Podina u Sokobanji. Ovo je miran deo Sokobanje, udaljen od glavne gradske promenade od 8 do 10 minuta hoda.

Apartmani Podinario – 3 apartmana i 1 studio na dva minuta šetnje od Akva parka

Prednost smeštaja Podinario su veoma mirna okolina sa puno zelenila, veliko dvorište koje obuhvata i mesto za roštilj kako bi se gosti osećali kao na pravom izletu, kao i parking za svaku jedinicu koji se ne naplaćuje.

Apartmani Podinario na Bookingu imaju prosečnu ocenu od 9,9 poena, što mnogo govori o ljubaznosti domaćina i efikasnim odgovorima na odredjene zahteve gostiju. Domaćini su na usluzi i za i prevoz do lokalnih i prirodnih znamenitosti Sokobanje, ukratko, apartmani Podinario predstavljaju apartmane gde ćete se osećati kao kod svoje kuće.

U blizini apartmana nalazi se Akva park koji je jedna od najvećih atrakcija u Sokobanji. Sokobanja je veoma malo mesto tako da je veoma lako stići do bilo kog izletišta, Sokobanja poseduje preko 20 izletišta od kojih je najbitnije posetiti planinu Ozren i vodopad Ripaljku (jedan od najvećih vodopada u Srbiji). Ukoliko ima onih koji žele malo više avanture, posebno mesto za posetiti jeste i vrh mistične planine Rtanj, sa najvišim vrhom od 1565m, naravno uz pratnju vodiča koje apartmani Podinario poseduju.

Pogledajte više o Akva parku Podina u Sokobanji OVDE

Šta dobijam time što rezervišem smeštaj preko sajta Sokobanja na dlanu?

Ukoliko ste zadovoljni onim što naš sajt pruža, lajkujte i stranicu na Facebook-u!

Ukratko o Sokobanji

Sokobanja je središte istoimene male opštine u jugoistočnoj Srbiji, udaljena oko 30km od autoputa, pa je stoga i pristupačna turistima iz cele zemlje. Uz Vrnjačku banju predstavlja krem srpskog banjskog turizma. Po razvijenosti turističke infrastrukture možda malo zaostaje za pomenutom banjom, ali je po lepoti prirode koja je okružuje sigurno daleko ispred nje.

  • Obezbeđen parking

  • Smeštaj na par minuta hoda od Akva parka

  • WiFi u celom objektu

  • Dvorište sa prostorom za roštilj

  • Kablovska TV sa oko 60 kanala

Pogledajte slike i opise apartmana i studija Podinario