Nataly Spa Sokobanja – spa i wellness centar sa bazenom, saunom, slanom sobom

Nataly Spa – luksuzni spa i wellness centar u centru Sokobanje

Nataly Spa je ekskluzivni i luksuzni spa i wellness centar u samom centru Sokobanje koji vam nudi vrhunski smeštaj, bazen i spa centar sa slanom sobom, hamamom, đakuzijem i najpopularnijim vrstama masaže , restoran, krovnu terasu i još mnogo toga.  Nataly Spa doneo je nove standarde kvaliteta smeštaja, ishrane i uopšte usluge u Sokobanji.

Spa i wellness centar Nataly Spa

Nataly spa se nalazi u samom centru Sokobanje, ali ipak u mirnom delu, odmah iznad mermernog šetališta, odnosno osnovne i srednje škole. Nalazi se na svega stotinak metara od letnje pozornice Vrelo, na koju se nastavlja i prelepi park Borići. Sastoji iz dva objekta, od kojih je konak Nataly počeo sa radom u maju 2014 godine, a drugi u maju 2017 godine.

U gradnji objekta ispoštovani su svi ekološki standardi. Krov i panorama terase su travnate, korišćeni su prirodni materijali, sve je u objektu i oko njega u skladu sa prirodom.

18 apartmana u centru Sokobanje

Nataly spa objekat sadrži 14 luksuzno opremljenih apartmana dok Objekat Konak Nataly raspolaže sa 4 apartmana.

Nataly spa komplekt poseduje sopstvene bunare i toplotne pumpe za zagrevanje, čime je obezbeđeno funkcionisanje wellness i spa centra tokom cele godine.

Za sve goste hotela obezbeđen je i besplatan parking. Dvorištu je posvećena posebna pažnja pa je sve puno zelenila, travnatih delova, delova za odmor sa ležaljkama, roštilj pored potoka. Potok je onaj koji prolazi pored letnje pozornice Vrelo (udaljene svega stotinak metara), a celom kompleksu donosi svežinu planine Ozren pa je prijatno i u najtoplijim danima.

Nataly spa poseduje restoran zatvorenog tipa i restoran baštu sa pogledom na potok. Osnovna usluga koja se nudi je noćenje sa doručkom.

Vrhunska usluga, bazen, jakuzzi, slana soba, restoran…

Vrhunska usluga koja se može primetiti na svakom koraku, dok se na ljubaznost i osmeh uvek može računati.

Luksuzno opremljeni apartmani u čijem opremanju se vodilo računa o najsitnijim detaljima.

Besprekorna priroda i okruženje. Ruža vetrova sa vrhova Ozrena se spušta do samih terasa a pogled sa krovne terase vam dopire do kranjih oboda Sokobanjske kotline.

Krovna terasa sa ležaljkama i sofama, ležaljke i garniture u dvorištu, letnja bašta, roštilj pored potoka, sve je u funkciji savršenog odmora.

Bazen i spa centar su potpuno besplatni za sve goste hotela.

Usluga sa doručkom je na bazi švedskog stola sa bogatim izborom.

KLIKNITE NA https://sokobanjanadlanu.rs/smestaj-u-sokobanji-sa-bazenom/ ZA CELOKUPNU PONUDU SMEŠTAJA U SOKOBANJI SA BAZENOM

Više informacija o spa i wellness centru Nataly Spa možete videti na njihovom sajtu http://www.natalyspa.com

Šta dobijam time što rezervišem smeštaj preko sajta Sokobanja na dlanu?

Ukoliko ste zadovoljni onim što naš sajt pruža, lajkujte i stranicu na Facebook-u!

Ukratko o Sokobanji

Sokobanja je središte istoimene male opštine u jugoistočnoj Srbiji, udaljena oko 30km od autoputa, pa je stoga i pristupačna turistima iz cele zemlje. Uz Vrnjačku banju predstavlja krem srpskog banjskog turizma. Po razvijenosti turističke infrastrukture možda malo zaostaje za pomenutom banjom, ali je po lepoti prirode koja je okružuje sigurno daleko ispred nje.

Pročitajte više o SOKOBANJI

  • Zatvoreni bazen sa hidromasažerima

  • Sauna

  • Parno kupatilo ili hamam

  • Jacuzzi

  • Panoramska terasa na krovu

  • Obezbeđen parking

  • Besprekorna priroda i okruženje

  • Restoran sa organskom hranom

Odavno se nismo ovako dobro negde proveli, oduševljeni smo. Imali smo utisak da smo u Sloveniji, ne u Sokobanji, a prvi put nam se desilo da smo više vremena proveli u Nataly spa centru nego u samoj Sokobanji. Usluga vrhunska!

U Sokobanji sam prvi put i dugo sam razmišljao da li je normalno platiti smeštaj kao u Grčkoj, ali na kraju nisam zažalio. Bazen, slana soba, masaža od koje sam zaboravio i na posao i direktora 🙂 Hvala na svemu, sledeći put dolazim sa kolegama!

Kako autom doći do Sokobanje

Pogledajte kako je do Sokobanje najbolje doći autom ako krećete iz Beograda, gradova u Vojvodini, gradova severno od Sokobanje, iz Niša i ostalih mesta na jugu, kako je najbolje stići iz Timočke krajine.

Važni telefoni u Sokobanji

Ako vam budu zatrebali brojevi telefona zdravstvenih ustanova, apoteka, javnih službi, taksija… Sokobanja na dlanu je tu za vas, pogledajte – Važni telefoni u Sokobanji

Kako doći do Sokobanje autobusom

Kako doći iz Sokobanje autobusom, polasci iz Beograda, Novog Sada, Niša, Zrenjanina, Bečeja, Žitkovca, Leskovca, kao i brojevi telefona autobuskih stanica u Srbiji.

Znamenite ličnosti o Sokobanji

Znate li koje su znamenite ličnosti volele da provode odmor u Sokobanji? Šta su o Sokobanji govorili Ivo Andrić, Branislav Nušić, Isidora Sekulić…