Studio Klara u centru Sokobanje

Studio Klara Sokobanja – na minut hoda od glavne gradske promenade

Studio Klara nalazi se u ulici Karađorđeva broj 16, u prvoj zoni u centru Sokobanje.

Ukoliko želite da ste praktično na „mermernom šetalištu“, onda je ovo pravi smeštaj za vas, smešten na minut od promenade i centralnog gradskog parka.

Studio Klara u prvoj zoni u centru Sokobanje

Studio Klara je trokrevetan (jedan bračni krevet plus jedan samac), klimatizovan i ima prostranu terasu.

Studio je moderno opremljena celina koju čine dnevna soba, trpezarija i kuhinja. Ima besplatan WiFi i LCD TV sa kablovskom televizijom.

Šta dobijam time što rezervišem smeštaj preko sajta Sokobanja na dlanu?

Ukoliko ste zadovoljni onim što naš sajt pruža, lajkujte i stranicu na Facebook-u!

Ukratko o Sokobanji

Sokobanja je središte istoimene male opštine u jugoistočnoj Srbiji, udaljena oko 30km od autoputa, pa je stoga i pristupačna turistima iz cele zemlje. Uz Vrnjačku banju predstavlja krem srpskog banjskog turizma. Po razvijenosti turističke infrastrukture možda malo zaostaje za pomenutom banjom, ali je po lepoti prirode koja je okružuje sigurno daleko ispred nje.

Pročitajte više o SOKOBANJI

  • Prostrana terasa

  • Klimatizovan

  • Internet

  • Strogi centar Sokobanje

Kako autom doći do Sokobanje

Pogledajte kako je do Sokobanje najbolje doći autom ako krećete iz Beograda, gradova u Vojvodini, gradova severno od Sokobanje, iz Niša i ostalih mesta na jugu, kako je najbolje stići iz Timočke krajine.

Važni telefoni u Sokobanji

Ako vam budu zatrebali brojevi telefona zdravstvenih ustanova, apoteka, javnih službi, taksija… Sokobanja na dlanu je tu za vas, pogledajte – Važni telefoni u Sokobanji

Kako doći do Sokobanje autobusom

Kako doći iz Sokobanje autobusom, polasci iz Beograda, Novog Sada, Niša, Zrenjanina, Bečeja, Žitkovca, Leskovca, kao i brojevi telefona autobuskih stanica u Srbiji.

Znamenite ličnosti o Sokobanji

Znate li koje su znamenite ličnosti volele da provode odmor u Sokobanji? Šta su o Sokobanji govorili Ivo Andrić, Branislav Nušić, Isidora Sekulić…