Vila Vlasta – smeštaj kod hotela Sunce

Vila Vlasta Sokobanja

Smeštaj Vila Vlasta nalazi se na samo par minuta laganim hodom od samog centra Sokobanje, blizu hotela Sunce i parka Banjica.

Vila Vlasta ima tri apartmana i devet soba, a smeštaj možete platiti i VAUČERIMA!

Vila Vlasta – apartmani i sobe

Vila Vlasta nalazi se na samo par minuta laganim hodom od samog centra Sokobanje, veoma blizu hotela Sunce i parka Banjica.

Ukoliko ste već boravili u Sokobanji, onda znate da preko parka Banjica prolazi put ka kupalištu Župan na reci Moravici, a odatle i ka plažama 6 kace i Džentlmen. Tu su i predivne šumske staze ka restoranu Pećina, izletištu Lepterija i dalje do Soko Grada.

Dakle, ako volite da se tokom toplih letnjih dana osvežite u reci, na pravom ste mestu, trebaće vam par minuta šetnje u hladu parka kako biste stigli do najlepših plažica na reci Moravici.

Smeštaj Vila Vlasta sadrži tri apartmana i devet soba

Apartmani Vile Vlasta imaju kablovsku TV, besplatni bežični internet, terase, kuhinje, kupatila.

Sobe u smeštaju Vila Vlasta imaju zajednička kupatila, kuhinje i terase!

Ispred objekta nalazi se dvorište i besplatan auto pariking.

Više o smeštaju Vila Vlasta pogledajte na sajtu https://www.vilavlasta.com

Kompletnu ponudu smeštaja u Sokobanji pogledajte na stranici https://sokobanjanadlanu.rs/sokobanja-smestaj/

Šta dobijam time što rezervišem smeštaj preko sajta Sokobanja na dlanu?

Ukoliko ste zadovoljni onim što naš sajt pruža, lajkujte i stranicu na Facebook-u!

Ukratko o Sokobanji

Sokobanja je središte istoimene male opštine u jugoistočnoj Srbiji, udaljena oko 30km od autoputa, pa je stoga i pristupačna turistima iz cele zemlje. Uz Vrnjačku banju predstavlja krem srpskog banjskog turizma. Po razvijenosti turističke infrastrukture možda malo zaostaje za pomenutom banjom, ali je po lepoti prirode koja je okružuje sigurno daleko ispred nje.

Pročitajte više o SOKOBANJI

  • WiFi internet

  • Kablovska TV sa oko 60 kanala

  • Obezbeđen parking

  • SOBE imaju zajednička kupatila i kuhinje!

Kod naših „Pančevaca“ odsedamo već 10-ak godina unazad. Sokobanju obožavamo zbog predivnog vazduha i redovno dolazimo da očistimo pluća bar na nedelju-dve godišnje.

Odličan smeštaj za sasvim pristojnu cenu. Deca su nam oduševljena Sokobanjom, iskreno se nadamo da se viđamo što pre 🙂

Vilu Vlasta preporučili su nam prijatelji i vrlo lako smo uspostavili kontakt i kasnije i prijateljske veze sa vlasnicima. Posebno nam odgovara lokacija jer svakodnevno šetamo pored Moravice.

Kako autom doći do Sokobanje

Pogledajte kako je do Sokobanje najbolje doći autom ako krećete iz Beograda, gradova u Vojvodini, gradova severno od Sokobanje, iz Niša i ostalih mesta na jugu, kako je najbolje stići iz Timočke krajine.

Važni telefoni u Sokobanji

Ako vam budu zatrebali brojevi telefona zdravstvenih ustanova, apoteka, javnih službi, taksija… Sokobanja na dlanu je tu za vas, pogledajte – Važni telefoni u Sokobanji

Kako doći do Sokobanje autobusom

Kako doći iz Sokobanje autobusom, polasci iz Beograda, Novog Sada, Niša, Zrenjanina, Bečeja, Žitkovca, Leskovca, kao i brojevi telefona autobuskih stanica u Srbiji.

Znamenite ličnosti o Sokobanji

Znate li koje su znamenite ličnosti volele da provode odmor u Sokobanji? Šta su o Sokobanji govorili Ivo Andrić, Branislav Nušić, Isidora Sekulić…