Vila Čikago Sokobanja – privatni smeštaj sa bazenom

Vila Čikago Sokobanja sa bazenom

Vila Čikago Sokobanja sa bazenom nalazi se u širem centru Sokobanje, na 600 m od mermernog šetališta, u blizini hotela Sunce i parka na Banjici.

U ponudi ima smeštajni deo, restoran sa domaćom kuhinjom i otvoreni bazen. Ceo kompleks je pokriven bežičnim Internetom.

Pansion Čikago sa bazenom i restoranom

Kvalitetnim smeštajem, prvoklasnom kuhinjom, kao i ljubaznim i profesionalnim osobljem, Čikago će učiniti Vaš boravak u Sokobanji izuzetno prijatnim.
Smeštajni deo Pansiona Čikago raspolaže sa 40 ležaja u dvokrevetnim sobama. Sve sobe imaju kupatilo, terasu i TV.
Od 2015. godine, gostima vile na raspolaganju je otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima.

KLIKNITE NA https://sokobanjanadlanu.rs/smestaj-u-sokobanji-sa-bazenom/ ZA CELOKUPNU PONUDU SMEŠTAJA U SOKOBANJI SA BAZENOM

Restoran Čikago raspolaže sa 80 mesta u sali i 30 mesta na terasi, sa koje se pruža jedinstven panoramski pogled na Sokobanju i Ozren. Sala restorana je opremljena centralnom ventilacijom, plazma TV-om, kao i slobodnim pristupom bežičnom Internetu.

Više informacija možete videti na Facebook stranici https://www.facebook.com/RestoranChicagoSokobanja

Klikom na ovaj broj direktno sa mobilnog telefona pozivate vlasnika:

018/884-400

Šta dobijam time što rezervišem smeštaj preko sajta Sokobanja na dlanu?

Ukoliko ste zadovoljni onim što naš sajt pruža, lajkujte i stranicu na Facebook-u!

Ukratko o Sokobanji

Sokobanja je središte istoimene male opštine u jugoistočnoj Srbiji, udaljena oko 30km od autoputa, pa je stoga i pristupačna turistima iz cele zemlje. Uz Vrnjačku banju predstavlja krem srpskog banjskog turizma. Po razvijenosti turističke infrastrukture možda malo zaostaje za pomenutom banjom, ali je po lepoti prirode koja je okružuje sigurno daleko ispred nje.

OVDE pročitajte više.

  • Otvoreni bazen za posetioce vile

  • Restoran

  • WiFi u celom kompleksu

  • Klima uključena u cenu

  • Centralno grejanje

  • Obezbeđen parking

Kako autom doći do Sokobanje

Pogledajte kako je do Sokobanje najbolje doći autom ako krećete iz Beograda, gradova u Vojvodini, gradova severno od Sokobanje, iz Niša i ostalih mesta na jugu, kako je najbolje stići iz Timočke krajine.

Važni telefoni u Sokobanji

Ako vam budu zatrebali brojevi telefona zdravstvenih ustanova, apoteka, javnih službi, taksija… Sokobanja na dlanu je tu za vas, pogledajte – Važni telefoni u Sokobanji

Kako doći do Sokobanje autobusom

Kako doći iz Sokobanje autobusom, polasci iz Beograda, Novog Sada, Niša, Zrenjanina, Bečeja, Žitkovca, Leskovca, kao i brojevi telefona autobuskih stanica u Srbiji.

Znamenite ličnosti o Sokobanji

Znate li koje su znamenite ličnosti volele da provode odmor u Sokobanji? Šta su o Sokobanji govorili Ivo Andrić, Branislav Nušić, Isidora Sekulić…