Apartmani Todorović Sokobanja

Apartmani Todorović Sokobanja

Apartmani Todorović nalaze se u porodičnoj kući u naselju Carina, na oko 1 kilometar ili 15 minuta pešačenja od centra Sokobanje.
Nedaleko je SPA centar Sokoterme i gradska pijaca.

Apartmani Todorović smešteni su u mirnom delu Sokobanje, u naselju Carina, na oko 15 minuta hoda do centra.

U ponudi je 5 smeštajnih jedinica:

  • Smeštaj u prizemlju,
  • 2 apartmana i
  • 2 studija.

Apartmani i studio su na drugom spratu i svi imaju terase, TV sa kablovskom i bežični internet. Takođe su i klimatizovani a imaju i grejanje za zimsku sezonu.

Ispred kuće je veliko dvorište i bašta sa drvenom baštenskom garniturom, bilijar stolom i ljuljaškom za decu. Moguće je i roštiljanje u dvorištu, a obezbeđen je i parking.

Ukratko o Sokobanji

Sokobanja je središte istoimene male opštine u jugoistočnoj Srbiji, udaljena oko 30km od autoputa, pa je stoga i pristupačna turistima iz cele zemlje. Uz Vrnjačku banju predstavlja krem srpskog banjskog turizma. Po razvijenosti turističke infrastrukture možda malo zaostaje za pomenutom banjom, ali je po lepoti prirode koja je okružuje sigurno daleko ispred nje.

Pročitajte više O SOKOBANJI

  • Kablovska TV sa oko 60 kanala

  • Sto za bilijar

  • Klima uključena u cenu

  • Centralno grejanje

  • Obezbeđen parking

Kako autom doći do Sokobanje

Pogledajte kako je do Sokobanje najbolje doći autom ako krećete iz Beograda, gradova u Vojvodini, gradova severno od Sokobanje, iz Niša i ostalih mesta na jugu, kako je najbolje stići iz Timočke krajine.

Važni telefoni u Sokobanji

Ako vam budu zatrebali brojevi telefona zdravstvenih ustanova, apoteka, javnih službi, taksija… Sokobanja na dlanu je tu za vas, pogledajte – Važni telefoni u Sokobanji

Kako doći do Sokobanje autobusom

Kako doći iz Sokobanje autobusom, polasci iz Beograda, Novog Sada, Niša, Zrenjanina, Bečeja, Žitkovca, Leskovca, kao i brojevi telefona autobuskih stanica u Srbiji.

Znamenite ličnosti o Sokobanji

Znate li koje su znamenite ličnosti volele da provode odmor u Sokobanji? Šta su o Sokobanji govorili Ivo Andrić, Branislav Nušić, Isidora Sekulić…